top of page
Hotelli Kaustinen tervetuloa.jpg
Hotelli Kaustinen rooms
Hotelli Kaustinen sali

hotelli
kaustinen

vihreänvehreän joen rannalla
 

Hotelli Kaustinen sijaitsee Keski-Pohjanmaan maakunnassa ja Kaustisen kunnassa. Sijaintimme on pituussuunnassa Suomen puoliväliä ja leveyssuunnassa rannikolle on lyhimmillään matkaa n. 50km. Sijaitsemme myös valtatien 13 ja kantatien 63 risteyskohdassa. Hotelli Kaustinen sijaitsee kesäisin vihertävän ja talvisin valkean jokimaiseman äärellä. Olet usein näköyhteyden päässä uomassaan virtaavasta Perhonjoesta. Hotelli Kaustisen kautta voit tutustua myös Kaustisen kansaperinteeseen nojaavaan kulttuuritarjontaan, kansanparannukseen ja tapahtumiin yleensä. Osuvalla ajoituksella voit olla paitsi hotellivieraanamme niin samalla myös kesäteatteriyleisönä tai nauttimassa täysillä kansamusiikista. Pyrimme näiden sivujemme kautta kertomaan, mitä kaikkia Kaustisella onkaan tarjolla.
 

Hotelli Kaustisessa voit majoittua viihtyisiin (20kpl) Premium- ja (15kpl) Standart -tason hotellihuoneisiin. Pidempiaikaiseen tai miksi ei lyhyempäänkin majoittumiseen sinulla on käytössä 9 huoneiston tasokas huoneistohotelli.  Valmistelemme majoittumisesi ja huoneet juuri sinua ja tarpeitasi varten. Kerro meille, miten haluat yöpyä!
 

Aulassa ja salissa sekä kokoustiloissa on käytössä ilmainen ja nopea Wifi -yhteys. Mikäli haluat liikemajoittujana pitää palaverin asiakkaallesi kanssa, se onnistuu vastaanoton lähellä sijaitsevassa Neukkari -huoneessa. Tämä palvelu kuuluu huoneen hintaan, jos Neukkari on tuolloin vapaa. Neukkarista voit tiedustella ja sopia huonetilauksen yhteydessä.
 

Hotelliasukkaana voit olla aktiivinen tekemällä kävelyretken hotellin lähellä sijaitsevalla Myllypolulle. Tutustut samalla läheisesti vihertävän vehreään Perhonjoen jokiluontoon aina joen äänimaailmaa ja veden läsnäoloa myöden. Polun alkupäässä on nuotiopaikka, jossa voit halutessasi paistaa makkaraa tai saada pieni retkikokemus. Paikkakunnalla Kaustinen tapahtuu normaaleja paikkakuntia enemmän. Sivujemme kautta voit kurkata ja tutustua mitä ja milloinka Kaustisella tapahtuu.

palvelut
 

Wi-Fi yhteys

 Baari
Aamiainen

Lemmikkiystävällinen

Ilmainen pysäköinti majoittujille
Hyvinvointipalvelut
Kuntosali

Sauna

terassi
 

Hotellin ravintolasalia kiertää pitkä ja katettu terassi, jossa on 45 istumapaikkaa pikku pöytineen. Terassilla voit nauttia aurinkosäästä aamusta iltaan saakka. Terassin yhteispituus on jopa 40m. Hotelli Kaustisen terassi taitaa olla maakunnan pisin. Terassilta on kaksi oviyhteyttä ravintolasaliin ja baariimme.

bottom of page